milivolt electronics world news Nazilli_Belediyespor_ve_Amatr_Spor_Kulpleri_Merkezi\'nin_temeli_atld-didimhaber.net
03-12-2015

Nazilli Belediyespor ve Amatr Spor Kulpleri Merkezi\'nin temeli atld

Nazilli_Belediyespor_ve_Amatr_Spor_Kulpleri_Merkezi\'nin_temeli_atld

Aydn\'n Nazilli ilçesine yaplmas kararlatran \"Nazilli Belediyespor ve Amatör Spor Kulüpleri Merkezi\'nin temeli törenle atld.

Temel atma törenine, Aydn Valisi Erol Ayyldz, TFF dari ler, Organizasyonlar ve Engelli Federasyonlarndan Sorumlu cra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikarolu, Nazilli Kaymakam Mehmet Okur, Nazilli Belediye Bakan Haluk Alck, Nazilli Belediyespor Bakan Nurettin Özkat ve çok sayda davetli katld.

Törenin açl konumasn yapan Nazilli Belediye Bakan Haluk Alck, temeli atlan spor merkezinin hayrlara vesile olmasn diledi ve emei geçen herkese teekkür etti. Bakan Alck, sözlerine öyle devam etti:

\'\'Tesisimiz 2100 metre karelik toplam alan ile gerek futbolcularmz gerekse yönetici ve ekip arkadalarmzn daha iyi çalabilmesi adna bir farkl ve modern yap haline gelecektir. Yaklak 1 milyon 560 bin TL\'ye mal olacaktr. Yaklak bir yllk süreçte tamamlanacak olan tesisimiz Nazilli\'ye hayrl olsun. Bu modern ve çok amaçl kullanma uygun hazrlanan sporcu kamp merkezimiz, mecburi kullanm alanlarnn dnda, futbol geçmiine sahip çkan bir müze ye de sahiptir. Tekrardan katklarndan dolay; TFF Bakan Yldrm Demirören, cra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikarolu ve yönetim kurulunun deerli üyelerine, Spor Toto Tekilat Bakanmz Mehmet Muharrem Kasapolu\'na ve Spor Toto Tekilat\'na ayr ayr teekkür ederim.\'\'

Bakan Alck\'n ardndan konuan Aydn Valisi Erol Ayyldz ise amaçlarnn Nazilli ve Aydn\' marka ehir haline getirmek olduunu dile getirdi. Vali Ayyldz, konumasn u ekilde sürdürdü:

\'\'Türkiye\'de çou insann imkanm olsa Nazilli\'de yaarm dediini biliyoruz. Bunun sebebi sadece uzun yaamla ilgili deil. Burada yaayan insanlar her eyiyle Nazilli\'yi seviyor. Bunun çok faktörü var. Bize düen de bu güzellikleri sahip Nazilli\'yi daha da güzel ve yaanabilir bir yer haline getirmektir. Bizim görevimiz hem Nazilli\'yi hem de Aydn\' marka ehir haline getirmektir. Temeli atlan bu tesis, vatana ve millete hayrl olsun. Ayrca, Türkiye Futbol Federasyonu\'na futbola ve oluturulacak bu tesis yapt katklardan ötürü teekkürlerimi sunuyorum.\"

Konumalarn ardndan protokole TFF tarafndan, isimlerinin yazl olduu milli forma hediye edildi. Bakan Alck da, TFF cra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikarolu\'na Nazilli Belediyespor formas takdim etti.

Forma takdiminden sonra tüm katlmclar, beton mikserin kontrol kumandasna basarak temele ilk çimentoyu döktü.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..